Lasersnijden online, specialiteit Disselhorst Metaal

Ga naar onze Rapidlaserservice

Het online lasersnijden is één van de specialiteiten van Disselhorst Metaal in Raalte. U wilt een hoogwaardig product op deze wijze realiseren, dan neemt u snel contact met ons op of neemt een kijkje op onze website.

Disselhorst Metaal

Disselhorst Metaal beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren medewerkers die alle vakgebieden binnen de metaalbewerking beheersen. Hieronder valt ook lasersnijden online. Het resultaat is dat wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren die volledig aan de wensen en eisen van u voldoen. De activiteiten variëren van het maken of programmeren van een ontwerp tot het assembleren en monteren van halffabricaten, waaronder lasersnijden online.

Lasersnijden online

Het lasersnijden van RVS, aluminium en staal van 0,5 mm tot en met 25 mm vormt bij Disselhorst Metaal geen enkel probleem. Wij beschikken over niet minder dan vier computergestuurde lasersnijmachines. Deze machines zijn aangesloten op het volledig geautomatiseerde magazijn. Dat betekent dat voor het online lasersnijden de productie ook 's-nachts onbemand kan doorgaan. En omdat de machines volledig zelfstandig kunnen werken, kan met grote snelheid worden gesneden. Niet voor niets zeggen wij dat wij alles kunnen.

Contact

U bent geïnteresseerd in het lasersnijden online, dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0572 - 362600 of u vult ons contactformulier in.

Waarom kiezen voor Disselhorst Metaal?

  • Goed opgeleide en ervaren medewerkers
  • Kwalitatief hoogwaardige producten

Neem direct contact op