De laserservice van Disselhorst Metaal

Ga naar onze Rapidlaserservice

Disselhorst Metaal is een toeleverancier van plaatwerk die gevestigd is in Raalte. Onlangs hebben we een nieuwe dienst gelanceerd genaamd de laserservice. U moet deze service zien als een extra verkoopkanaal (met een aparte branding), dat bij hoort te dragen aan een betere benutting van de machinecapaciteit.

Wat houdt deze dienst in?

De laserservice is een service die we in eerste instantie aan onze bestaande klanten willen aanbieden. Via de laserservice leveren we in rap tempo en tegen betaling van een redelijke prijs eenvoudige plaatwerkproducten, die uiteraard altijd van topkwaliteit zijn. We leveren binnen deze service niet alleen gesneden, vlakke plaatuitslagen, maar ook 3D zetwerk. De dienst heet natuurlijk niet voor niets laserservice. We kunnen zo rapid zijn, omdat het zetten van materiaal bij ons vrijwel volledig is geautomatiseerd en het lasersnijden van vlak materiaal volledig geautomatiseerd is. Internationaal gezien zien we met onze laserservice ook mogelijkheden, want zolang plaatmateriaal vlak is, is het goed over redelijke afstanden te vervoeren en kunnen we nog steeds snel leveren.

Meer weten of meteen gebruikmaken van de laserservice?

Wilt u meer informatie ontvangen over de laserservice of meteen van deze nieuwe dienst gebruikmaken? Bel dan met telefoonnummer: 0572 - 362600 of vul het contactformulier in. We horen graag van u.

Waarom kiezen voor Disselhorst Metaal?

  • Goed opgeleide en ervaren medewerkers
  • Kwalitatief hoogwaardige producten

Neem direct contact op