De Rapidlaserservice van Disselhorst

Disselhorst Metaal is een toeleverancier van plaatwerk die gevestigd is in Raalte. Onlangs hebben we een nieuwe dienst gelanceerd genaamd de Rapidlaserservice. U moet deze service zien als een extra verkoopkanaal (met een aparte branding), dat bij hoort te dragen aan een betere benutting van de machinecapaciteit.

 

 

 • DXF Naam (tekeningnummer)MateriaalOrientatie in plaatDikte in mmAantalOmschrijving 
  Add a row
 • Drop files here or

   

  Wat houdt deze dienst in?

  De Rapidlaserservice is een service die we in eerste instantie aan onze bestaande klanten willen aanbieden. Via de Rapidlaserservice leveren we in rap tempo en tegen betaling van een redelijke prijs eenvoudige plaatwerkproducten, die uiteraard altijd van topkwaliteit zijn. We leveren binnen deze service niet alleen gesneden, vlakke plaatuitslagen, maar ook 3D zetwerk. De dienst heet natuurlijk niet voor niets Rapidlaserservice. We kunnen zo rapid zijn, omdat het zetten van materiaal bij ons vrijwel volledig is geautomatiseerd en het lasersnijden van vlak materiaal volledig geautomatiseerd is. Internationaal gezien zien we met onze Rapidlaserservice ook mogelijkheden, want zolang plaatmateriaal vlak is, is het goed over redelijke afstanden te vervoeren en kunnen we nog steeds snel leveren.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie ontvangen over de Rapidlaserservice of meteen van deze nieuwe dienst gebruikmaken? Bel dan met telefoonnummer: 0572 – 362600 of vul het contactformulier in. We horen graag van u.

  Protected with SiteGuarding.com Antivirus